Αρχική Σελίδα

Η Ευαγγελική Σχολή έχει μια μεγάλη ιστορία. Ιδρύθηκε το 1717 (κατ΄ άλλους το 1733) στη Σμύρνη και για διακόσια χρόνια  υπήρξε το σημαντικότερο εκπαιδευτικό ίδρυμα της πόλης αυτής 결혼 못하는 남자. Το 1922, με τη μικρασιατική καταστροφή, έπαψε να λειτουργεί και επανιδρύθηκε στη Νέα Σμύρνη το 1934 내가 지켜줄게.

Το 1971 έγινε Πρότυπο Σχολείο και όπως όλα τα Πρότυπα μετονομάστηκε αρχικά σε Πειραματικό και στη συνέχεια σε Πρότυπο-Πειραματικό 아크로 에디터 다운로드. Οι μαθητές επιλέγονταν με κλήρωση και οι καθηγητές της σχολής είχαν κατά κανόνα αυξημένα προσόντα 북방전설. Από το 2015 το σχολείο αποφασίστηκε να λειτουργεί ως Πρότυπο και οι μαθητές πλέον εγγράφονται βάσει των επιδόσεων τους σε εισαγωγικές εξετάσεις που διεξάγονται για την επιλογή μαθητών/τριών στην Α’ Γυμνασίου του Πρότυπο Γυμνασίου της Σχολής 완벽한 타인 다운로드. (Δείτε αναλυτικότερα την ιστορία της Σχολής εδώ , σε μία βραβευμένη από την Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του ΥΠΠΕΘ ψηφιακή ταινία μικρού μήκους  εδώ και επίσης από το εξαίρετο βιβλίο του φιλολόγου και καθηγητού της Σχολής Δρ 파워 포인트 개체 다운로드. Αθανασίου Φραγκούλη)

Στόχος μας στο Λύκειο είναι όχι μόνο να παρέχουμε γνώσεις στους μαθητές μας και να τους προετοιμάσουμε για τις εισαγωγικές εξετάσεις των ΑΕΙ, αλλά κυρίως να διαπλάσουμε σωστά το χαρακτήρα τους μέσα από μια στενή συνεργασία που στηρίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό αλλά και την τήρηση των κανόνων του σχολείου 리니지패왕.

Πιστεύοντας ότι το σχολείο πρέπει να δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, να αναδείξουν τα ταλέντα και να καλλιεργήσουν την ερευνητική τους διάθεση, προσπαθούμε – όσο αυτό μας το επιτρέπει η υπάρχουσα υποδομή-  να αναπτύξουμε προγράμματα και ομίλους (ανοιχτούς και στους μαθητές των άλλων σχολείων) στα πλαίσια των οποίων οι μαθητές θα ικανοποιήσουν την επιθυμία τους για κάτι περισσότερο από ένα απλό «μάθημα» 다운로드.

Βέβαια, υπάρχουν πολλές ελλείψεις και πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν 다운로드. Όμως η ποιότητα των μαθητών μας, η ευσυνειδησία των εκπαιδευτικών του σχολείου, η βοήθεια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και της Δ΄ Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνας καθώς και της Δημοτικής Αρχής Ν 다운로드. Σμύρνης μας κάνει αισιόδοξους για το μέλλον της Σχολής.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Προτύπου ΓΕΛ Ευαγγελικής